Noors Basis – elementært nivå – module 2

Deze cursus sluit aan op Noors voor beginners – Begynnernivå  maar kan ook gevolgd worden zonder problemen wanneer je de onderwerpen die behandeld zijn in de cursus Noors voor beginners – Begynnernivå al op een andere manier onder de knie hebt. Twijfel je of de cursus bij jouw kennis past, contacteer ons.

In dit niveau van de opleiding Noors wordt de kennis die je hebt opgedaan in het eerste jaar Noors nog verder uitgediept. De basis is gelegd, maar om de taal vlot te spreken, breiden we de grammatica verder uit en voegen we nog extra woordenschat toe. Op het einde van de cursus zal je een gesprek kunnen begrijpen en je bent in staat om langere en complexere zinnen te vormen over alledaagse onderwerpen. Je leert korte, informele e-mails op te stellen, je leert brochures te ontcijferen en je trekt je al aardig uit de slag in een gesprek met een Noorse moedertaalspreker.

Elke les wordt er ook uitgebreid aandacht besteed aan de actualiteit, de Noorse cultuur en de geschiedenis van het wondermooie land.

Het niveau van deze cursus is volgens het ERK A2/B1

Om het bovenstaande te bereiken moet je naast je lessen uitgaan van ongeveer 3 uur per week die je aan je studie moet besteden.

De cursus bestaat uit  30 lessen van 90 minuten die wekelijks worden gegeven. Het lesgeld bedraagt 361 euro. Je kan je voor de hele cursus inschrijven alsook voor een deelmodule. Een deelmodule bestaat uit 10 lessen van 90 minuten en kost 129 euro.

De cursus wordt gegeven via ZOOM met klassikale sessies (1ste les en laatste les van een module) op dinsdagavond van 18.30 – 20.00.

Startdata

Jaarcursus           24 september 2024

Deelmodule 1      24 september 2024

Deelmodule 2      7 januari 2025

Deelmodule 3      22 april 2025