Noors voor gevorderden – mellomnivå – module 3

Deze cursus is een vervolg op de Basiscursus Noors – Elimentært nivå.  Heb je reeds een stevige kennis Noors, kan je opteren om meteen in te stappen in deze cursus. Twijfel je of de cursus bij jouw kennis past, contacteer ons.

In deze cursus komen verschillende thema’s aan bod waardoor je zal vertrouwd geraken met de Noorse samenleving. Om er enkele te citeren:

  • samenwonen en huwen
  • de welvaartstaat
  • aan het werk
  • wonen in Noorwegen
  • cultuur en vrije tijd

Aan de hand hiervan breiden we onze woordenschat verder uit en we verdiepen ons in belangrijke grammaticale items zodat je makkelijker met een Noorse moedertaalspreker kan communiceren. 

Het niveau van deze cursus is volgens het ERK B1.

Om het bovenstaande te bereiken moet je naast je lessen uitgaan van ongeveer 3 uur per week die je aan je studie moet besteden.

De cursus bestaat uit  30 lessen van 90 minuten die wekelijks worden gegeven. Het lesgeld bedraagt 361 euro. Je kan je voor de hele cursus inschrijven alsook voor een deelmodule. Een deelmodule bestaat uit 10 lessen van 90 minuten en kost 129 euro.

De cursus wordt gegeven via ZOOM met klassikale sessies (1st en laatste les van een module) op dinsdagavond van 20.15 – 21.45.

Startdata

Jaarcursus          24 september 2024

Deelmodule 1     24 september 2024

Deelmodule 2     7 januari 2025

Deelmodule 3    22 april 2025