Noors voor beginners – begynnernivå module 1

Dit is het basisniveau van de opleiding Noors en hiervoor heb je geen voorkennis nodig.

Je maakt kennis met de Noorse taal: het alfabet, de uitspraak en de basis van de woordenschat en de grammatica worden onder de loep genomen.

Elke les wordt er aandacht besteed aan spreken, schrijven, luisteren en lezen. Op het einde van de cursus zal je in staat zijn om op een eenvoudige manier te communiceren in het Noors. Thema’s als jezelf voorstellen, boodschappen doen en op restaurant gaan, komen uitvoerig aan bod.

Het spreekt voor zich dat een taal leren meer is dan aandacht voor het taalsysteem alleen. Als je les volgt bij Holberg Taalinstituut zal je ook alles te weten komen over de geschiedenis, de gewoontes en gebruiken en de gastronomie van het wondermooie Noorwegen.

We houden een pittig tempo aan en om dit bij te kunnen houden adviseren wij je om naast de lessen die je volgt 2 à 3 uur per week te besteden aan je studie. Het eindniveau van deze cursus is volgens het Europees Referentiekader (ERK) A1

Een jaarcursus bestaat uit 30 wekelijkse lessen van telkens 90 minuten. Het lesgeld bedraagt 361 euro. Je kan je voor de hele cursus inschrijven alsook voor een deelmodule. Een deelmodule bestaat uit 10 lessen van 90 minuten en kost 129 euro.

De cursus wordt gegeven via ZOOM met klassikale sessies (1ste en laatste les van een module) op woensdagavond van 18.30 tot 20.00.

Startdata

Jaarcursus           25 september 2024

Deelmodule 1      25 september 2024

Deelmodule 2     8 januari 2025

Deelmodule 3      23 april 2025