Privé-cursussen

Naast lessen in groep verzorgt Holberg Taalinstituut ook privé-lessen. Het voordeel van privé-lessen is de grote mate aan flexibiliteit waardoor er beter aan uw persoonlijke wensen, situatie en doel tegemoet kan worden gekomen. Zo is het mogelijk om het aantal lessen en het tempo van te voren af te spreken aangepast aan uw leerdoel. Indien u zich bijvoorbeeld wil voorbereiden om als verpleegkundige in Noorwegen te gaan werken, kunnen we u naast een gedegen basiskennis Noors ook de woordenschat en bijbehorende kennis met betrekking tot de gezondsheidszorg in Noorwegen aanbieden.

Ook kunt u losse lessen afspreken om kennis te maken met de taal van uw keuze en te kijken of de taal u wel ligt en om uw niveau te bepalen waarna u, indien u dit wenst, in een groepscursus kan instromen.

Per les bedraagt het lesgeld 85 euro. Daarboven op komt nog het cursusmateriaal indien nodig. Dit is afhankelijk van uw leerdoel en uw niveau.

Privelessen kunnen worden gevolgd in de Noorse Zeemanskerk als ook ter plaatse. De mogelijkheid bestaat ook om te kiezen voor Zoom-lessen.